Trenger du et nytt sted å bo, eller kjenner du noen som gjør det?

Nå har vi noen ledige hybler til en svært gunstig husleie på Voll studentby. Nå kan du få hybel for kun kr 3500,- inklusive strøm, hvis du leier ut juli. Antallet er begrenset, så her gjelder førstemann til mølla!

 

Perfekt for deg som:

  • Fortsatt bor hjemme, selv om du har blitt student
  • Er foreldre og har student boende hjemme – kanskje på tide å la studenten stå på egne bein?
  • Ikke er fornøyd med dagens hybel eller utleier.

 

Søk her >>

 

Fortsatt i tvil? Her er 8 supre grunner til å leie hybel på Voll studentby.

 

Ekstra rimelig fram til sommeren – fleksibel leiekontrakt etter sommeren.

Skriver du kontrakt til og med juli, får du hybel for kun kr 3500,- inkl strøm. Etter den tid kan du forlenge kontrakten med binding for et år, eller med oppsigelsestid til en noe høyere pris – valget er ditt!

 

Ordnede forhold og ting på stell

Frost Eiendom er en stor og profesjonell aktør med orden i sysakene. Her slipper du å forholde deg til hobby-utleiere som kanskje ikke kjenner til lover og regler i forbindelse med utleie av studenthybler. 

 

Sentralt men landlig

Voll ligger på Moholt i Trondheim, nær Dragvoll og kun tre km. fra Gløshaugen. Alt du trenger av butikker, treningssenter og spisesteder finnes like i nærheten. Estenstadmarka med flott turterreng er nærmeste nabo.

 

Byens beste busstilbud

Svært gode bussforbindelser gjør det enkelt å komme seg til og fra skole og sentrum. (ifølge AtB har Voll Studentby den beste bussforbindelsen bortsett fra sentrum)

 

Sosialt privatliv

Med 698 hybler og leiligheter og like mange leietakere blir du raskt del av et godt sosialt og internasjonalt studentmiljø. Egne studentverter sørger med jevne mellomrom for hyggelige fellesaktiviteter.

Og vil du være alene, har du din helt egne hybel der du får være i fred.

 

Bredbånd inkludert i husleien

100 Mbits er inkludert i husleien, med ubegrenset skylagring på alle enheter. Du får også mailkonto og antivirus- pakke. Hvert rom har egen ruter, slik at du er garantert stabilt, trådløst nett.

TV fra Get

Alle som leier kan bestille TV fra Get til en svært hyggelig pris. Get Web TV og Get tv App følger med på kjøpet.

Lesesal                                                                                                       

Egen lesesal med strømuttak, trådløst nett, kaffeautomat, sofakrok og stillerom gjør det hyggelig å forberede seg til eksamen.