Priser hybler

Følgende hybeltyper tilbys på VOLL STUDENTBY:

Hybel i "vennekollektiv" (4 pers)

Hybel i "vennekollektiv" i vårt nye bygg fra 2015. Her kan 4 venner søke om å få bo sammen i et kollektiv som har gjennomgående høy standard. Hyblene er på 10 m2 og deler kjøkken og bad samt et ekstra toalett. Hybelen er møblert med skrivebord, kontorstol og garderobe (ikke seng).  Internett er inkludert i husleie, og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Get.

Se på hybel for 4

Hybel i kollektiv (7 pers)

Hyblene er 12 m² store med eget bad. Hyblene er kun møblert med garderobeskap (ikke seng). Kollektiv for 7 personer. Beboerne deler felles kjøkken og oppholdsrom. Det følger egen bod med hybelen, samt adgang og bruksrett til felles sportsbod og vaskeri. Internett er inkludert i husleie, og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Get.

Se på hybel i kollektiv

Hybel i kollektiv (8 pers)

Hybel på 12 m2 i et av våre nye bygg fra 2015. Hybler og felleskjøkken har gjennomgående høy standard. Kollektiv for 8 studenter hvor hver har sin hybel med privat bad. Hybelen er møblert med skrivebord, stol og garderobeskap (ikke seng). Internett er inkludert i husleie, og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Get.

Se på hybel i kollektiv

Hybel for den sosiale (14 pers)

Hybel på 12 m2 med privat bad, i nytt bygg fra 2015. Fellesareal for 14 med prosjektor, flere sittesoner, fullt utstyrt kjøkken (kopper og kar), rengjøringsfirma som vasker gulv!! Hybelen er møblert med skrivebord, stol og garderobeskap (ikke seng). Internett er inkludert i husleie, og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Get.

Se på hybel for den sosiale

Dublett (2 pers)

Hybel på 12 m2 med privat bad hvor du deler kjøkken med en annen hybel. Felles kjøkken har hvitevarer (ikke oppvaskmaskin) inkludert og en spiseplass for to. Hyblene er kun møblert med garderobeskap (ikke seng). Det følger egen bod med hybelen, samt adgang og bruksrett til felles sportbod, vaskeri og lesesal. Internett er inkludert i husleie, og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Get.

Se på Dublett

1-roms leilighet 25 m2

Leilighet uten soverom på ca. 25 m2. Her har men privat bad og kjøkken. Leiligheten er møblert med garderobeskap og hvitevarer (ikke oppvaskmaskin). Det følger egen bod med hybelen, samt adgang og bruksrett til felles sportbod, vaskeri og lesesal. Internett er inkludert i husleie, og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Get.

Se på 1-roms leilighet

1-roms leilighet 34 m2

Leilighet uten soverom på ca. 34 m2. Her har men privat bad og kjøkken. Leiligheten er møblert med garderobeskap og hvitevarer (ikke oppvaskmaskin). Det følger egen bod med hybelen, samt adgang og bruksrett til felles sportbod, vaskeri og lesesal. Internett er inkludert i husleie, og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Get.

Se på 1-roms leilighet

2-roms leilighet 25 m2

Leilighet med sovealkove eller soverom på ca. 25 m2. Her har men privat bad og kjøkken. Leiligheten er møblert med garderobeskap og hvitevarer (ikke oppvaskmaskin). Det følger egen bod med hybelen, samt adgang og bruksrett til felles sportbod, vaskeri og lesesal. Internett er inkludert i husleie, og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Get.

Se på 2-roms leilighet

2-roms leilighet 34 m2

Leilighet med soverom / sovealkove på ca. 34 m2. Her har men privat bad og kjøkken. Leiligheten er møblert med garderobeskap og hvitevarer (ikke oppvaskmaskin). Det følger egen bod med hybelen, samt adgang og bruksrett til felles sportbod, vaskeri og lesesal. Internett og lån av dekoder for TV er inkludert i leieprisen.

Se på 2-roms leilighet

2-roms leilighet 30 m2 (nytt bygg)

Leilighet med soverom på 30m2  med gjennomgående høy standard. Leiligheten har privat bad og kjøkken med oppvaskmaskin. Leiligheten er kun møblert med garderobeskap. Det følger egen bod med hybelen, samt adgang og bruksrett til felles sportbod, vaskeri og lesesal. Internett er inkludert i husleie, og leie av dekoder for TV kan ordnes til reduserte priser hos Get.

Se på 2-roms leilighet