Visjon Fossegrenda

”Visjon Fossegrenda”

Fossegrenda ligger fem kilometer sør for sentrum og er det er det neste store, bynære området i Trondheim som skal moderniseres. Fossegrenda er først og fremst et forretnings – og næringslivsområde, men har også et betydelig innslag av privatboliger.

Står overfor revitalisering

I Fossegrenda finnes det fortsatt store områder som kan bygges ut til både bolig- og næringsformål og dermed og bidra til en revitalisering av området. I tillegg ligger det allerede mange eiendommer her som skal oppgraderes, forskjønnes eller bygges ut. Fossegrenda har en perfekt beliggenhet for næringsvirksomhet . Du har rikelig med arealer tilgjengelig, nærhet til byen og enkel tilgjengelighet fra E6/ Omkjøringsvegen.

Konkrete utbyggingsplaner

Vi tror visjoner om utbygging og revitalisering må følges av konkrete planer fra større aktører som oss i Frost Eiendom. Derfor går vi i Frost Eiendom i front og viser både evne og vilje til å satse på Fossegrenda, i første omgang med utbyggingen av Fossegrenda Næringspark. Det er en grunn til at vi har lansert begrepet Teglgården Næringspark. Vi har store ambisjoner for området og konkrete planer for utbygging.

Les mer:

Se hva vi har ledig i dag!
Slik gjør vi flyttingen til nye lokaler lønnsom
Teglgården bygges ut til næringspark


La oss ta en prat om framtida!

 1. Fullt navn*
  Skriv ditt navn
 2. E-post*
  Skriv din epost
 3. Telefon*
  Skriv ditt telefonnummer
 4. Din kommentar
  Invalid Input


TA DIREKTE KONTAKT MED

Eiendomssjef Jarle Pettersen, Tlf: 906 26 790, E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Daglig leder Rigmor Frost, Tlf: 950 38 601, E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.