Teglgården Næringspark

Bli med fra start

Vi har store ambisjoner for Teglgården Næringspark, og konkrete planer for utbygging. Den som blir med fra start, kan påvirke sine framtidige lokaler.

Teglgården Næringspark skal tilby en kombinasjon av kontor, lager og verkstedarealer. Vi vil også tilby enbrukerbygg med god infrastruktur for varelevering og rikelig med parkering for eksempelvis servicebiler.

Se hva vi har av ledige kontorlokaler allerede i dag!
Slik gjør vi flyttingen enkel og lønnsom!
Visjon Fossegrenda

Lett tilgjengelighet – rikelig med parkeringsplasser

Beliggenhet og logistikkløsninger er særlig godt egnet for små og mellomstore bedrifter. Vi vet hvor viktig god og effektiv tilgjengelighet er for våre leietakere, og setter dette høyt på prioriteringslisten når vi planlegger våre nybygg. Vi vil fortsette å tilby våre leietakere rikelig med parkeringsplasser både i P-kjeller og på gateplan.

Når Teglgården Næringspark er ferdig utbygget vil du ha muligheten til å leie kontorer i moderne og hensiktsmessige bygg med trivelige parkområder og grønne lunger.


La oss ta en prat om framtida!

 1. Fullt navn*
  Skriv ditt navn
 2. E-post*
  Skriv din epost
 3. Telefon*
  Skriv ditt telefonnummer
 4. Din kommentar
  Invalid Input


TA DIREKTE KONTAKT MED

Eiendomssjef Jarle Pettersen, Tlf: 906 26 790, E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Daglig leder Rigmor Frost, Tlf: 950 38 601, E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.