Ledige kontorlokaler

Frost Eiendom er en anerkjent og profesjonell gårdeier. Selskapet er en av Midt-Norges ledende eiendomsselskaper med 12 000 kvm næringsareal sentralt plassert i Hornebergvegen i Fossegrenda. Vi har selv kontorlokaler i Teglgården Næringspark, og er lett tilgjengelig for deg som leietaker.

Oppgradert, nyoppusset og klar for vekst

Teglgården er et landemerke i Fossegrenda. Selve gården er betydelig oppgradert med blant annet adgangskontroll og et nytt inngangsparti som ønsker gjestene velkommen til et moderne næringsbygg. I årene som kommer vil Teglgården videreutvikles til næringspark og det foreligger konkrete utbyggingsplaner for området.

Det finnes ikke én god grunn til å vurdere Teglgården. Det finnes mange!

 • Lett tilgjengelig og sentral beliggenhet ved E6/Omkjøringsvegen – kort vei til alt!
 • Gratis, og rikelig med parkeringsdekning for ansatte, besøkende og servicebiler.
 • Du får det som du vil! Lokalene kan tilpasses dine behov og er egnet til alt fra små enkeltkontor til større kontorlandskap.
 • Alt det praktiske er på stell: Nett-tilgang, vaktmestertjeneste, elektrisk opplegg – kort sagt alt du forventer, men ikke tenker på i en hektisk flytteperiode.
 • Spesielt godt egnet for kombinasjonsvirksomhet – kontorfasiliteter med små og store lagermuligheter.
 • Frost Eiendoms flyttepakke som gjør flyttingen enkel og lønnsom • Glem matpakken! Vi tilbyr kantineording fra Haralds Selskapsmat
 • Fresh Fitness treningssenter som nærmeste nabo.

Les mer her: Velkommen til Teglgården Næringspark (pdf)

Slik gjør vi flyttingen til nye lokaler enklere og lønnsom

Nye lokaler kan gi nye forretningsmuligheter, en mer effektiv drift og ny giv blant medarbeiderne. Den store barrieren for mange er selve flytteprosessen.

Les mer

Teglgården skal bygges ut til næringspark

Det er en grunn til at vi har lansert begrepet Teglgården Næringspark. Vi har store ambisjoner for området og konkrete planer for utbygging.

Les mer

Visjon Fossegrenda

Fossegrenda ligger fem kilometer sør for sentrum og er det er det neste store, bynære området i Trondheim som skal moderniseres.

Les mer


La oss ta en prat om framtida!

 1. Fullt navn*
  Skriv ditt navn
 2. E-post*
  Skriv din epost
 3. Telefon*
  Skriv ditt telefonnummer
 4. Din kommentar
  Invalid Input


TA DIREKTE KONTAKT MED

Eiendomssjef Jarle Pettersen, Tlf: 906 26 790, E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Daglig leder Rigmor Frost, Tlf: 950 38 601, E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.