Vaskeri

Vårt vaskeri fra Miele er på nett og her kan dere få fullstendig oversikt over vaskeriet.
Dere kan se hvor mange maskiner som er i bruk til enhver tid og fylle på vaskerikonto med elektronisk innbetaling.

Innlogging skjer her:

LOGG INN

Vi anbefaler at dere tar en titt på Brukerveiledningen også.

Bruk av vaskeri:

Vaskemaskinene er koblet direkte til såpedispensere, slik at det ikke er nødvendig å kjøpe eget vaskemiddel / skyllemiddel (har du spesielle såpeallergier så ta kontakt med administrasjonen for egen løsning). Pris for såpe er inkludert i vask, det samme gjelder tørketrommel. Våre tørketromler er av svært høy kvalitet (Miele) og tar alle typer tøy, også ull. Det er ikke tillatt å tørke klær i korridorene, da dette vil hindre rømningsveier ved f.eks. brann.

Priser fra 01.06.17: vask (med vaskemiddel) + tørk kr. 20,-

Vaskeribrikke:


For å ta i bruk vaskeriet trenger dere en brikke.

Dette får alle leietakere utdelt ved innflytting. Brukernavn og passrod for innlogging på brukerkonto hos Miele blir sendt i velkomstmailen som sendes ut ved innflytting. For å komme i gang logger man seg på sin vaskerikonto ved å trykke på den røde knappen på toppen av denne siden. Legg så inn ønsket beløp på kontoen. 

Mistet vaskekort:

Tap av vaskeibrikke vil faktureres med kr 150,- (se prisliste, vedlegg til leiekontrakten).
Du kan få ny brikke utlevert i administrasjonen eller lagt i postkassen dersom du sender oss en henvendelse (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller ringe (73949780), Faktura kommer på Min Side under økonomi. Vi sender også en kopi på epost. 

Mistet brukernavn og passord:

Har du mistet eller glemt brukernavn og passord kan dette sendes på nytt på e-post.
Dette er mulig å finne uten at du kommer innom med kortet.
Du kan derfor skrive en e-post (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) eller ringe (73949780), så sender vi deg din informasjon.

Ta kontakt dersom du har spørsmål angående systemet.