Leieavtale Voll Studentby

Våre leieavtaler er laget i tråd med husleielovens §11-2 Elev- og Studentboliger. Dette gir leietaker færre rettigheter enn ved leie av annen bolig.

  • Utleier kan ha en felles konto for depositum og renter fra depositumskonto tilfaller utleier.
  • Tidsbestemt leiekontrakt på mindre enn 3 år. Voll Studentby har leiekontrakter på 12 måneder.

Trykk her for å se eksempel på leieavtalen for Voll Studentby.

 

Dersom du er kommende 1.årsstudent og håper på studieplass fra høsten av kan du allerede nå få signere leiekontrakt på Voll Studentby for skoleåret 2017/18 (leiekontrakt går fra 01.08.17-31.07.18 uten oppsigelsestid).

Skulle du være så uheldig at du ikke kommer inn på skole gjelder følgende retningslinjer:


1. Før  1. august må det gis skriftlig varsel pr epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om at man ønsker seg løst fra leiekontrakt. Det kan bli avkrevd bevis for at man ikke har studieplass i Trondheim.

2Vi gir garanti på at leieavtalen er avviklet innen 3 måneder dersom man overholder fristen på varsel før 1. august. Når din leiekontrakt er avviklet vil du motta beskjed om dette skriftlig fra Voll Studentby

4. Dette innebærer ikke at man uansett må betale for 3 måneder, men at man må regne med at dette kan bli utfallet. De fleste bør beregne minimum en måneds husleie. 

 
5. Dersom din forespørsel kommer etter 01.08 kan du ikke forvente å få avviklet leiekontrakten dessverre. Vi vil forsøke å finne ny leietaker, og avvikle i alle tilfeller, men erfaringsmessig klarer vi ikke å hjelpe alle. 

 

NB! Ønske om avvikling MÅ varsles skriftlig før 1. august for å kunne benytte seg av garantien!