Vedlikeholdsinformasjon Tempe

Når man leier bolig hos oss har man ansvar for vedlikehold av leiligheten i hele leieforholdet. Se pkt. 10, avsnitt 3, i leieavtalen for leiers plikter. 

Her ønsker vi å spesifisere litt nærmere av hva vi krever som et minimum for rensing av sluk/vannlås og filter i kjøkkenvifte:

Bad:

Rensing av sluk ved behov, minimum 2 ganger pr år.

Vannlås på servant samt vaskemaskinkran gjøres rent ved behov, minimum 1 gang pr. år.

Dusjhode vaskes minimum 1 gang pr. år.

Avtrekk bad: Skru av deksel på avtrekk som er montert på vegg eller i tak. Rens ut for hånd alt av smuss som har lagt seg i kanalen. Bruk rent vann og tørk med papir etterpå. Blir avtrekket på badet tett vil dette påvirke effekten både på badet og på kjøkkenviften. Utføres ved behov, minimum 1 gang pr. år. 

Kjøkken:

Vannlås på kjøkkenservant gjøres rent ved behov, minimum 1 gang pr år.

Kjøkkenvifte: Ta av filter og legg det i varmt vann. Bruk gjerne salmiakk eller lignende i vannet. Skyll med kaldt vann og gjenta prosessen til filteret er helt rent. Når filteret er tatt av må man samtidig vaske der hvor det man kommer til oppi kjøkkenviften før filteret settes på plass igjen. Utføres ved behov, minimum 2 ganger pr. år.

NB! Påse at ting blir ordentlig skrudd til igjen etter rengjøring. Dette gjelder pakninger, muttere, slangeklemmer, avløpsrør etc. Følg nøye med de første dagene om det er noen lekkasje i kjøkkenskap/baderomsskap.