Parkering

Informasjon om parkering på Tempe ( Ola Frosts veg 1 - 4):

På vårt boligområde på Tempe er all parkering avgiftsbelagt.

For korttidsparkering og besøkende benyttes betalingsautomater som befinner seg på baksiden av Ola Frosts veg 4, samt ved Ola Frosts veg 2. Automaten tar kun mynter, ikke sedler eller kort. Automaten veksler. Billett legges godt synlig i frontruten på venstre side for kontroll. Dersom avgift ikke er betalt eller bilen ikke står parkert på oppmerket område, kan det ilegges en kontrollavgift. For informasjon om privatrettslige regler vedrørende parkering, se skilt ved innkjøring. Vi har inngått avtale med Europark for håndheving av parkeringsreglementet, og det er de dere må ta kontakt med ved en eventuell klage på kontrollavgift.

For de som ønsker langtidsparkering har vi to muligheter:

Utendørs parkering

Ved henvendelse til oss får man tilsendt et parkeringsbevis som skal ligge godt synlig i frontruten på venstre side. Man kan da parkere fritt på våre uteområder som er merket for parkering. Parkeringsleien betales månedlig sammen med husleien.

Pr. 01.01.2016 koster dette kr. 450,- pr. mnd. Ingen mva på utendørs parkering.

 Leieavtale utendørs parkering.

Innendørs parkering

Det er også mulig å leie parkering i vårt innendørs parkeringsanlegg. Dette anlegget har totalt 99 plasser. Her vil du disponere din egen plass med tilgang direkte fra kjelleren. Alle plassene er pr i dag utleid, og vi har venteliste for leie av parkeringsplass her. Ta kontakt for spørsmål, samt for å sette deg på venteliste. Parkeringsleie betales månedlig på egen faktura.

Pr. 01.01.2016 koster det kr. 717,50 pr. mnd inkl. mva. 

Kontaktperson for parkering på Tempe:

Hege Sundet, tlf. 73 96 97 00 eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Leieavtale innendørs parkering.

Leieavtale utendørs parkering.

Informasjon portåpnere.

Bruksanvisning portåpnere

 

Oppsigelse av parkering

Dersom du ønsker å si opp parkeringsplassen din, ber vi om at dette gjøres skriftlig til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi gjør oppmerksom på at det er 3. mnd oppsigelsestid gjeldende fra den 1. i mnd på både innendørs og utendørs parkering.

 Vi har inngått avtale med Europark vedrørende håndheving av parkeringsområdet. Ved spørsmål eller klage på kontrollavgift, ta direkte kontakt med Europark på tlf. 22 05 33 00 eller gå inn via deres nettsider kontrollavgift.no.