Oppsigelse/flytte ut Frostgården

Informasjon vedrørende oppsigelse og avslutning av leieforhold

Alle våre leieforhold i Frostgården kan sies opp med 3 måneders varsel gjeldende fra den 1. i måneden. Oppsigelsen utløper den siste i måneden kl. 12.00. 

Oppsigelse av leieforhold må gjøres skriftlig, enten pr brev eller pr e-post.

Etter at vi har mottatt oppsigelsen, sender vi ut en skriftlig bekreftelse om at denne er mottatt. I denne bekreftelsen står det blant annet litt mer om plikter ved tilbakelevering av leiligheten. Vi henviser for øvrig til pkt. 12 i leieavtalen som beskriver nærmere hvordan leieobjektet skal tilbakeleveres.

Eiendomsforvalter skal kontaktes for en gjennomgang av leiligheten før evt oppussing, slik at det tidlig i prosessen kan kartlegges hva som må gjøres og hvem som har ansvar for hva.

Når dato for utflytting nærmer seg, må eiendomsforvalter kontaktes for avtale om befaring. En slik befaring er obligatorisk, og depositum vil ikke bli tilbakebetalt før denne er gjennomført. Befaring kan avtales på hverdager mellom kl. 8.00 - 16.00. 

Utbetaling av depositum skjer etter at overleveringen er godkjent, vi har mottat ny adresse og evt kontonummer hvor pengene skal overføres til, samt vi har mottatt faktura for evt utført arbeid som skal trekkes fra depositum. 

Alle originale nøkler som ble utlevert ved innflytting eller som er etterbestilt, skal innleveres ved utflytting. Dersom det er originale nøkler på avveie, vil det blir foretatt sylinderskift. Leietaker vil bli belastet kostnadene for dette.

Kontaktinfo:

Oppsigelse kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eiendomsforvalter Frostgården: Gunn Utnes, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Her finner du sjekkliste for rydding og rengjøring ved utflytting.