Bak fasaden: Tre fra Frost

Frost Eiendom har mange ansatte. Noen ser dere ofte, mens andre jobber litt i bakgrunnen. Bli med bak fasaden og møt tre av de ansatte i Frost Eiendom.

  1. Hva gjør du i Frost Eiendom?
  2. Når møter Frosts leietakere deg?
  3. Hva liker du gjøre når du ikke er på jobb?

Hege Sundet
Eiendomssekretær

1. Jeg har ansvar for sentralbordet og sitter i resepsjonen. Jeg er den første personen leietakere, leverandører etc. møter når de kommer til våre kontorer. Jeg er en altmuligkvinne, og har mange forskjellige oppgaver. Jeg er som poteten, kan brukes til alt.

2. Frosts leietakere møter meg når de ringer Frost, når de kommer innom vårt kontor og når jeg er ute på byggene våre. Det er ofte meg leietakerne kontakter når de lurer på noe rundt leieforholdet eller leiligheten.

3. Når jeg ikke er på jobb liker jeg å være ute i det fri. Gå turer med hunden min og gjerne på ski vinterstid. Ellers så kan jeg godt sitte i sofaen og kose meg med en god film. Jeg liker også å koble av på hytta.

Rune Pedersen
Daglig leder, Frost Holding

1. Jeg jobber med utvikling og kjøp av nye prosjekter. I tillegg jobber jeg med alt som ikke er direkte drift av eiendommene våre – finans, styrearbeid og strategi. De siste årene har utvikling av nye prosjekter tatt mest tid, blant annet Nye Voll Studentby, Innherredsveien 1 og Sorgenfriveien 18. Vi eier Sorgenfriveien 18 sammen med Veidekke, og her kommer det boliger for både utleie og salg samt butikk i første etasje. Innherredsveien 1 har vi bygget for salg og her er det 23 leiligheter som nå skal stå ferdig til jul. Bygget er en forlengelse av Frostgården og ligger mot rundkjøringen ved Bakke bru.

2. Leietakerne møter meg ikke så ofte, da jobber litt i bakgrunnen. Men av og til er jeg med på en befaring for å se på bygningsmessige tema siden jeg har kompetanse som bygningsingeniør.

3. Jeg liker å surfe eller stå på ski, avhengig av årstid. Da helst med kjerring og unge med. De siste årene har det blir mye vindsurfing. I år har vi kjøpt oss bobil og farter mye langs norskekysten på jakt etter vind og bølger, så en god høststorm er midt i blinken.

Frank Mathisen
Vaktmester, Voll Studentby

1. De fleste dagene går ut på å fikse problemer som plutselig dukker opp – fra komfyrer og dørlåser som ikke virker til tette sluk og lignende. Listen er lang når det er så mange hybler, med studenter som kanskje aldri har bodd hjemmefra før. Ellers bruker vi også mye tid på å følge opp at alt av vann, rør, el, brannanlegg, ventilasjon osv. fungerer som det skal. Noen ganger må det store renovasjoner til, og da er man med og prosjekterer med leverandører og håndverkere. Året rundt er det også mye utendørs jobbing som må gjøres – ­rydding, snømåking, plenklipping, rake løv og strøing. Alt i alt så er det en svært variert hverdag med både praktiske og teoretiske utfordringer.

2. Jeg møter veldig mange av beboerne i løpet av en arbeidsdag, da mye av arbeidsoppgavene er inne på hybler og fellesareal der leietakerne bor. Jeg hilser også på mange av leietakerne på uteområdene, når de haster forbi for å rekke en buss eller forelesning. Ellers går det meste av kontakten gjennom mail og telefon, når beboerne ønsker hjelp med forskjellige saker.

3. I sommerhalvåret er jeg veldig glad i friluftsliv, ­spesielt alt som har med sjøliv å gjøre. Jeg liker å fiske både fra land og til vanns, og bading og dykking er ­herlig. Synes også det er fantastisk å gå med barna i fjæra, for å se hva høst- og vinterstormene har dratt med seg inn. Det er lærerikt både for store og små. På vinterhalvåret trives jeg best inne i peisvarmen, se en god film, spise god mat og smake på en god rødvin.

Tilbake til Aktuelt