Voll Studentby – Vedlikeholdsåret 2016

  • 14 felleskjøkken er byttet ut, og vi håper å få til minst 2 til før året er omme
  • 10 parleiligheter har fått nye kjøkken
  • 30 av balkongdørene er byttet til store vindu
  • 60 vindu er byttet ut
  • 40 hybler er blitt malt
  • 10 kollektiv har fått ny sofa
  • Alle ventilasjonskanaler på loftene i bygg A-T  er reparert og isolert

Praktisk informasjon

Julerengjøring
Voll Studentby arrangerte julerengjøring for alle kollektiv nå i desember. Etter at siste kontroll ble gjort på mandag fikk alle godkjent sine oppgaver. Veldig bra jobbet! Vi oppfordrer alle leietakere til å rense sluk på bad før hjemreise til jul. Håravfall blir hardt når det tørker, og kan derfor skape problemer i avløpet når man kommer hjem etter juleferien.

Brannfare
Husk at alle levende lys skal slukkes når man forlater et rom. Gå aldri ut av kjøkkenet mens du lager mat. Høst og vinter er høysesong for brann!

Strøm
Lite nedbør i høst har dessverre ført til høye strømpriser. Vi oppfordrer alle til å ha et bevisst forhold til strømforbruk. Slå av panelovn mens man lufter (gjelder bygg A-T). For våre nye boliger er det ikke behov for å lufte med mindre man ønsker å senke temperaturen i rommet.

Sykkel
Husk å merk sykkelen din med årets sykkeloblat. Disse får man på kontoret i administrasjonsbygget på Voll. Utendørs sykkelparkering er nå på eget ansvar. Det kan komme snø når som helst, og sykler kan dessverre bli ødelagt av brøytebilen.

Oversikt over leieforholdet
Vi har nå lansert en ny web-løsning som erstatter det gamle boligtorget. Dette er en løsning som er tilpasset nettbrett og mobil. Her kan du se oversikt over økonomi, leiekontrakt, inn- og utflytting m.m.

Det vil snart bli mulig å laste ned programmet som en app på telefonen og nettbrett også. Vi informerer så snart app er klar for nedlasting.

Tilbake til Aktuelt