Jarle på toppen

Da Jarle Nessø flyttet inn i Ola Frosts veg 4 i 1984, skulle han bare bo der i 1 år før han fant seg noe annet. Men sånn ble det ikke. I dag sitter han i samme leiligheten med den samme fantastiske utsikten.

Jarle Nessø har bodd i Ola Frosts veg 4 i 32 år, og er en av de som har bodd der lengst. Han husker første gangen han kom hit – da var ikke området like mye utbygd og han synes leiligheten var helt ok. Han skulle jo bare være der i 1 år før han fant noe annet – en perfekt mellomstasjon.

Men årene gikk og han ble mer og mer glad i leiligheten sin på Tempe.

Byåsen i panorama
-Jeg har jo en helt fantastisk utsikt mot Nidelva og Byåsen. Det har forandret seg mye oppi der, sier han og nikker mot lia på andre siden av elva.

Han har et veldig godt forhold til Frost Eiendom. Så godt at han for noen år siden tok på seg maleoppdrag i hele oppgangen i blokka.- Det gikk med noen liter maling ja. Men det var utrolig fint å se hvordan det ble når det stod ferdig. Jeg ble litt stolt da, følte jeg hadde bidratt til fellesskapet. Det har alltid vært på stell her i blokka, og det liker jeg godt. Jeg vil gi honnør til vaktmesterne som gjør en fantastisk jobb, både inne- og på uteområdene.

Livet ut
Jarle har kols og helsen er ikke hva den en gang var. Så da han i desember i fjor fikk tilbud om å flytte til omsorgsleiligheter på Lade, satte han seg ned å skrev den første oppsigelsen på leiligheten. Men magefølelsen sa at han ikke burde flytte.

- Jeg skrev oppsigelsen på fredag og trakk den på mandagen etter. Jeg har det jo så bra og enkelt her jeg bor. Nei, flytte skal jeg ikke! Det her er mitt hjem, og her vil jeg bo resten av livet.

Tilbake til Aktuelt