Frost-fondet

I 2003 ble Frostfondet stiftet med det formål om å gi økonomisk støtte til samfunnsnyttige formål, gjerne med utviklende og nyskapende tiltak med varig verdi. Midlene kan deles ut til ideelle, samfunnsnyttige formål så vel i Norge som i resten av verden.

Ved valg av formål for utdelingen skal det legges spesiell vekt på utviklende nyskapende tiltak av varig verdi.  Midlene stilles ikke til disposisjon før prosjektet er sikret gjennomføring. Frostfondet kan kreve sluttrapport når prosjektet er gjennomført.Så langt har fondet bevilget penger til Co Tu WLD (språkprosjekt i Vietnam), Kavlifondet – nevrovitenskapelig forskning og MR Cancer-gruppen ved NTNU som driver med kreftforskning.

Siden 2012 har det også blitt bevilget mellom 100 – 150 000 kroner i året til nærmiljøtiltak. Dette kan være idrettslag, korps, organisasjoner, etc.  I forbindelse med julehilsen til kunder/leietakere og samarbeidspartnere gir vi 50 000 kr til et formål. For å være med i prosessen med tildeling av midler til dette, må søknad sendes innen 1. oktober.

Ønsker du å søke støtte til ditt prosjekt? Send søknad til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tilbake til Aktuelt